Glade aktive Københavnere


Brugerindflydelse er et fokus!
Her skaber vi rum for at den enkelte har nogen at dele sine livshistorier med tidligere som nuværende, for på den måde bedre at kunne håndtere og trives med de vilkår alderdommen giver.

Samlingspunkt Indre By

GAK 1 :  OM KONCERT- og TEATERLAUGET !

Vi er nogle medlemmer af SAMLINGSPUNKT INDRE BY, som er interesseret i, at deltage i det københavnske musik- og teaterliv, og andre gode tilbud,  helst gratis eller til en overkommelig pris.  Vi tænker her på tidspunkter udenfor de tider, hvor samlingspunktet har arrangementer.
   

Om det er muligt, vil vi slutte arrangementerne med hyggeligt samvær, med et indendørs eller udendørs traktement  på en restaurant mod betaling eller med medbragt termokaffe/the og småkager, for så at  ”sludre” om vore fælles oplevelse.


Dette er et tilbud, som ligger ind under ”Samlingspunkt Indre by”, hvor vi altså vil være en gruppe  af     ”Glade, Aktive Københavnere”,  der mødes til fælles oplevelser. (Herefter kalder vi gruppen GAK ).Direkte mailadresse til GAK er fra i dag: gak.dk.gak@gmail.comPS   Jeg vil altså ikke love, at mailen bliver læst dagligt.