2017 Jan. - Mar.


Brugerindflydelse er et fokus!
Her skaber vi rum for at den enkelte har nogen at dele sine livshistorier med tidligere som nuværende, for på den måde bedre at kunne håndtere og trives med de vilkår alderdommen giver.

Samlingspunkt Indre By

Dialogmøde i Rosenborgcentret d. 19. jan. 2017

2017 Febr. Tur til Papirøen, hvor vi først så Céleste Boursier- Mougenot´s udstilling (Koncert for guitarer og zebrafinker) i Copenhagen Contemporary. I den 800 kvadratmeter store hal er der opstillet hen ved 20 el- og basguitarer. I hallen flyver 88 zebrafinker rundt- og når fuglene sætter sig på musikinstrumenternes strenge, afgiver de en lyd, der forstærkes. Herefter spiste vi frokost (streetfood). Sluttede af med besøg i "Kosmisk rum"(Iglo) af  den færøske kunstner Tróndur Patursson

2017 febr. Møde i Rosenborgcentret, med kandidater til projekt Livshistorier

2017 Febr. Pizza og popcorns dag

2017 Febr. 2 års fødselsdag, med lækker lagkage.

2017 Febr. Filmfestivalen 60sec.org

Så har der været Heksejagt i Huset, sammen med Rosenborg centret. Heksejagten blev ledet af Andre' Andersen. https://www.andreandersen.info/. Bagefter var der lækkert smørrebrød og øl.

2017 Mar.En dejlig, rigtig kold tur til tårnet på Christiansborg og Elers kollegiums spændende have. Derefter spiste vi i RizRaz og sluttede af i Admiral Gjeddes Gaard.

2017 Mar. Dejligt besøg på Sømandshjemmet Bethel i Nyhavn. Med veloplagt omvisning af bestyrer Dorte Jensen

2017 Mar. En dag på "kontoret"

2017 Mar. Udflugt til Brønnums hus m.m.