2018 Apr. - Jun.

Besøg på det skønne Hotel Kong Frederik

Besøg på Danhostel Copenhagen City, som med ca. 180.000 overnatninger om året. Er et af de rigtig travle overnatnings steder.

Bagefter var vi nede under Langebro, og besøge virksomheden Underbroen, som  er for at  kreative individer kan få produceret deres produkter, og sendt dem på markedet - men også skabe et godt fællesskab og facilitere vidensdeling makers imellem. UNDERBROEN er for dem, der gerne vil ud over hobbyniveauet og leve af deres kreative hjerner eller fingerfærdigheder.


Besøg hos Anne Langberg, Gråbrødre Torv 3, i hvis hus, Johan Herman Wessel boede 1742 til 1785. Et fantastisk spændende hus, hvor det mange steder var ført tilbage til det originale fra 1700-tallet. Bagefter var vi i Det Grønlandske Hus, og få kaffe og se en udstilling af Hans Lynge.

På en varm dag, besøgte vi Horserødlejrens Museum, hvor Torben fortalte og fortalte, meget interessante historier.

Beth og Annie var guider på en særdeles vellykket Østerbro tur, man kunne mærke, at de elskede at bo der. Da de samtidig havde sørget for et dejligt vejr, var alt perfekt.

Så har vi igen været i Gilwellhytten. Et fantastisk dejlig sted med en skøn natur. Håber der kan blive arrangeret flere ture dertil, så flere kan få glæde af den oplevelse.

Tak for 2 dejlige dage i Malmø, hvor vi boede på det skønne Mayfair Hotel Tunnel